Fremad Amager forlænger med topscore

Fremad Amager forlænger med topscore

Fremad Amager fra 1. division har forlænget kontrakten med topscore Kristoffer Munksgaard, så gælder den for yderligere to år.

”Jeg har kun oplevet Sundby Idrætspark én gang uden restriktioner med feststemte fans på lægterne, og det skal jeg have mere af. Jeg lever mig ind i stemningen, når jeg spiller fodbold, og foretrækker helt sikkert en jubel med højtråbende fans,” siger Kristoffer Munksgaard og fortsætter: ”Derudover kan jeg sige, at jeg er helt vildt glad for at være i Fremad Amager, og kan fortsætte i minimum to år mere på Ama’r. Jeg glæder mig til at bygge på i fremtiden individuelt og holdmæssigt. Den rolle jeg er blevet tildelt, kræver rigtig meget ild i øjnene, og det passer mig perfekt. Det har en stor betydning at jeg skal tage ansvar og kan bidrage med min erfaring til de yngre spillere i truppen,”

Share