Dansk trejdeplads på første etape af Paris-Nice

Dansk trejdeplads på første etape af Paris-Nice

Det blev irske Sam Bennett fra Deceuninck-Quick Step, der vandt massespurten på søndagens første etape af Paris-Nice. Bennett, der blev kørt frem til finalen af danske Michael Mørkøv, vandt foran franske Arnaud Démare Groupama – FDJ og danske Mads Pedersen fra Trek Segafredo.

“Teamet var igen fantastisk og jeg er glad for at jeg kunne afslutte deres utrolige arbejde. Etapen var stressende, alle var motiveret og der var stor positionskamp, men jeg er glad for at jeg kom til tops”, udtalte Bennett efterfølgende.

“Jeg blev bokset lidt inde, og måtte stoppe mit tråd et øjeblik. Men det var en god start på Paris-Nice”, kom det blandt andet fra Mads Pedersen.

Bennett er dermed også i førertrøjen, når anden etape mandag køres fra Oinville-sur-Montcient til Amilly over 188 km

Share