Sejre til Esbjerg og Hvidovre i 1. division

Sejre til Esbjerg og Hvidovre i 1. division

Lørdag blev der spille to kampe i forboldens 1. divison. På hjemmebane blev det til en 2-0 sejr til topholdet Esbjerg FB over Fremad Amager, Begge hold havde en række gode forsøg i første halvleg, og specielt Thor Lange var tæt på for udeholdet. Men det var først med 20 minutter igen at det lukkede for vesterhavsklubben at få noget i nettet. Islandske Andri Bjarnason sparkede bolden i mål på et langskud. Og blot fem minutter efter Mathias Kristensen det til 2-0.

Esbjerg holdte sig dermed inde i topkampen med 45 point. Viborg FF fører dog ligaen med 50 point. Fremad Amager tabte et vigtigt skridt i kampen om at komme i top-6. Amager-klubben er dog nr. fem med 28 point, men det er ekstremt tæt i midten af tabellen.

Hvidovre IF vandt lørdag desuden hjemme 2-0 mod Kolding IF. Målene blev scoret af Markus Bay og nigerianske Olakunle Olusegun. Ingen af de to klubber kan dog forvente at komme i den afgørende top-6.

Share