Viborg holder fast i toppen. Fredericia sikrer sig vigtigt point

Viborg holder fast i toppen. Fredericia sikrer sig vigtigt point

Med en suveræn 3-0 ude over Skive IF cementerede Viborg FF deres føring i fodboldens 1. division. Jeppe Grønning lavede to mål og Younes Bakiz gjorde det til 2-0. De grønne fra Domkirkebyen er nu i spidsen med 50 point. Esbjerg, der lørdag skal møde Fremad Amager hjemme, er nr. to med 42 point.

De meget formsvage FC Fredericia sikrede via en scoring, af tidligere Fremad Amager-spiller Samson Iyede et kvarter før tid 1-1 hjemme mod Hobro. Mads Hvilson havde bragt udeholdet foran i første halvlegs sidste minut. Kampen blev generelt en tæt affære. Med det ene point har FC Fredericia 28 point i dette midterkamp, som også Fremad Amager og HB Køge har. Hobro er nr. otte med 24 point.

Share