Vejle Boldklub mister trænerchef til europæisk topklub

Vejle Boldklub mister trænerchef til europæisk topklub

Vejle Boldklub må sige farvel til deres Head of Coaching, da Keld Bordinggaard er blevet ansat i en endnu ikke navngivet europæisk topklub.

“Keld Bordinggaard har løst sine opgaver i Vejle Boldklub med indsigt, perspektiv og fodboldfaglighed, samt sat et aftryk, der vil præge talentsektoren i fremtiden. Det siger sig selv, at når man henter en sådan kapacitet ind, så vil der på et tidspunkt komme større klubber, og det har Keld og jeg hele tiden været bevidste om og haft en dialog omkring. Vi er glade for Kelds indsats, og det bliver dog ikke helt farvel til Bordinggaard. VB´s samarbejde med BORDINGGAARDFOOTBALL omkring internationale udviklingsophold for akademiets talenter fortsætter. Afslutningsvis skal lyde en stor tak til Keld fra både spillere og trænere på akademiet”, lyder det fra Steen Thychosen, der er talentchef i Vejle Boldklub.

Share