21-årige Tour de France-vinder forlænger kontrakt

21-årige Tour de France-vinder forlænger kontrakt

Sidste års Tour de France-vinder, slovenske Tadej Pogačar, har forlænget sin kontrakt med UAE Team Emirates, så den gælder til og med 2026. “Tadej er vore nutid og vores fremtid. Han er en rytter, der kan vinde Tour de France på trods af hans unge alder, og kan stadig håndtere presset på trods af den store succes. Han viste stor vilje ved at vinde UAE Tour, så jeg er sikker på at han vil fortsætte med at opnå vigtig succes”, udtaler Matar Al Yabhouni, der er præsident for teamet.

“Jeg føler mig hjemme på dette team. Der er en speciel atmosfære mellem ledelsen, ryttere og staff og det er et godt miljø at være i. Teamet viser meget tillid til mig, hvilket jeg er taknemlig for, og jeg arbejder hårdt for at vise dette, når jeg kører sammen med mine holdkammerater. Jeg håber vi kan have mange succesfulde sæsoner i de kommende år”, udtaler Tadej Pogačar.

Tadej Pogačar er blot 21 år. Han har ud over Tour de France vundet Tour of California i 2019, hvor han også blev nr. tre i Vuelta a Espana. I februar vandt han altså det tredje UAE Tour.

Share