Yderligere spænding i midten af 1. division

Efter søndagens to sidste kampe af 19. spillerunde er spændingen i midten af 1. division, og om at komme i top-6, yderligere spidset til.

HB Køge vandt hele 3-0 hjemme over bundholdet, og dermed nr. seks med 28 point. De tre sjællandske mål blev scoret Emilio Simonsen, Nsungusi Effong og Mikkel Mana Qvist. De to første mål i første halvleg og det sidste med tolv minutter igen.

I Sundby Idrætspark blev det dramatisk i opgøret mellem Fremad Amager og Hobro. Udeholdet kom foran ved Don Deedson Louicius allerede efter 19 minutter. Men Fremad Amager kom igen. Den tidligere Brøndby-spiller Kasper Fisker udlignede tre minutter inde i anden halvleg, mens Markus Bay bragte Amager-holdet foran fire minutter senere. I kampens sidste minut udlignede Hugo Andersson.

Fremad Amager er nr. fem, også med 28 point. Hobro er nr. otte med 23 point.