Sejre til Fremad Amager og FC Helsingør i 1. division

Fremad Amager og FC Helsingør vandt lørdag vigtige sejre i den tætte midterkamp i dansk fodbolds 1. division.

Amager-holdet vandt 2-1 på udebane over Hvidovre. Kampen blev i øvrigt spillet på HB Køge hjemmebane. FC Helsingør vandt 1-0 i Hobro.

For anden kamp i træk scorede Fremad Amager efter blot to minutter spil. Denne gang var det Markus Bay, der bragte de blå/hvide foran. Dette efter en aflevering fra Pierre Larsen Hvidovre fik Sebastian Avarzini udvist efter en halv times spil

I anden halvleg bragte blot 18-årige nigerianske Olakunle Olusegun Fremad Amager på 2-0.

Trods en mand i undertal jagtede Hvidovre en reducering og den kom to minutter før, da Daniel Stenderup sparkede en ripost i mål. I overtiden var Marcus Lindberg tæt på en udligning. Med sejren er Fremad Amager på fjerdepladsen i ligaen med 27 point. Hvidovre er nr. ni med 19 point.

For FC Helsingør scorede Carl Lange kampens eneste mål. Helsingør er nr. seks med 26 point. Hobro er nr. otte med 22 point.