Sikker og vigtig sejr til Fremad Amager

Fremad Amager sikrede sig søndag tre vigtige point til det tætte midteropgør i fodboldens 1. division. Hjemme i Sundby Idrætspark blev bundholdet Skive besejret med hele 4-0.

Topscore Kristoffer Munksgaard bragte Amager-holdet foran allerede efter et minut og 20 sekunders spil.

Efter 27 minutter var det så Markus Bay, der gjorde det til 2-0.

I anden halvleg var det igen Munksgaard og siden Mono Fanya Toure, der gjorde det til 3-0 og 4-0. Førstnævnte efter lidt klumpspil og andet på hovedstød. Et god ligastart for den nye cheftræner Joakim Mattsson

Fremad Amager er dermed nr. fem i ligaen med 24 point. Skive IK er suveræn sidst med blot syv point.

Søndag blev det i 1. division desuden sejr på 2-0 til Silkeborg IF hjemme over Hvidovre IF. Nicklas Helenius scorede begge mål efter pausen. Silkeborg er dermed nr. tre med 34 point, mens Hvidovre nr. 9 med 19 point.