Ruten til Vuelta a España 2021 præsentere

Ruten til Vuelta a España 2021 præsentere

Torsdag har arrangørerne, Unipublic, præsenteret ruten til årets Vuelta a España. Der er tale om den 76. udgave af løbet, og der skal køres over 21 etaper fra den 14. august til 5. september. I alt 3336.1 km.

Der skal både indledes og afsluttes med en enkeltstart, og specielt tidskørslen over 33,7 km, der afsluttes med Santiago de Compostela kan blive meget afgørende for klassementet. Der startes med byenkeltstart over 8 km i Burgos. De tre første etaper skal køres i Burgos for at fejre at byens katedral fylder 800 år.  Allerede på tredje etape mødes de første bjerge og igen på syvende og niende etaper går det opad i finalen. 17. og 18. etape har hårde finaler.

Ruten har kun en etape på mere end 200 km. Løbet køres kun i Spanien.

Se etapeoversigt i nedenstående:

Share