Movistar med 29 ryttere heriblandt en dansker i 2021

Movistar med 29 ryttere heriblandt en dansker i 2021

Det spanske Movistar cykelteams herreafdeling vil i 2021 består af 29 ryttere fra elleve forskellige nationer. Heriblandt danske Mathias Norsgaard. Fleste ryttere er der naurligvis fra Spanien med 16 af slagsen. Teamet har en god blanding af unge og mere rutinerede ryttere. 16 ryttere er 26 år eller yngre.

Teamet består af følgende ryttere: Juan Diego Alba (COL), Jorge Arcas (ESP), Héctor Carretero (ESP), Dario Cataldo (ITA), Gabriel Cullaigh (GBR), Iñigo Elosegui (ESP), Imanol Erviti (ESP), Iván García Cortina (ESP), Abner González (PUR), Juri Hollmann (GER), Johan Jacobs (SUI), Matteo Jorgenson (USA), Miguel Ángel López (COL), Lluís Mas (ESP), Enric Mas (ESP), Sebastián Mora (ESP), Gregor Mühlberger (AUT), Mathias Norsgaard (DEN), Nelson Oliveira (POR), Antonio Pedrero (ESP), José Joaquín Rojas (ESP), Einer Rubio (COL), Sergio Samitier (ESP), Gonzalo Serrano (ESP), Marc Soler (ESP), Albert Torres (ESP), Alejandro Valverde (ESP), Carlos Verona (ESP), Davide Villella (ITA).

Share