Syv nomineret til Årets Cykelrytter 2020

Syv nomineret til Årets Cykelrytter 2020

Det har været et fantastisk år for dansk cykelsport. Nu skal Årets Cykelrytter kåres.

Det er de danske licensryttere der skal igen stemme om hvem, der skal være Årets Cykelryttere. Dette via en afstemning blandt syv nominerede, der foregår online.

I år er det 45. gang at Årets Cykelrytter kåres. De nominerede er valgt af en komite, der i år bestod af: Morten Bennekou (Elite chef i DCU), Thomas Bay (Eurosport), Kenneth Møller Kristensen (DBC), Chris Anker Sørensen (TV2) og Henrik Jess Jensen (Formand i DCU).

De syv nominerede er Mads Pedersen (vinder af Gent-Wevelgem), Cecilie Uttrup Ludwig (vinder af blandt andet Giro dell’Emilia), Jakob Fuglsang (vinder af Lombardiet Rundt),  Søren Kragh Andersen (vinder af to Tour de France etaper), Simon Andreasen (World Cup vinder i MTB), 4000 meter holdet, der blev verdensmestre og tre gange slog verdensrekord samt Lasse Norman/Michael Mørkøv som verdensmestre i parløb.

Se tidligere vindere af prisen i nedenstående:

Afstemningen afsluttes den 20. december.

Share