Endnu en stor dansk basketsejr

Endnu en stor dansk basketsejr

Det danske herre basketlandshold fortsætter med at imponerer stort. Fredag blev stornationen overraskende Litauen besejret. Søndag blev det til endnu en stor dansk sejr. Begge kampe som en del af EM-kvalifikationen spillet i Vilnius i Litauen

Danmark vandt søndag 91-90 over Tjekkiet. Det danske hold førte med 91-85 med et minut tilbage. Der kom dog spænding i opgøret alligevel. Tjekkiet fik ovenikøbet en sidste chance for sejren, men missede og Adama Darboe tog rebounden, 

Stjernen Iffe Lundberg scorede sensationelle 38 point for Danmark.

Tjekkiet er nr. ni på verdensranglisten.

Med de to overraskende sejre har Danmark pludselig fine muligheder for at kvalificere sig til EM-slutrunden. En sejr over Litauen til februar vil sikre kvalifikation endegyldigt. Mandag møder Danmark i øvrigt Belgien.

Share