4. december 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Store australske cykelløb aflyst

BIRDWOOD, AUSTRALIA - JANUARY 17: Arrival / Amanda Spratt of Australia and Team Mitchelton-SCOTT / Celebration / Ruth Winder of The United States and Team Trek-Segafredo / Liane Lippert of Germany and Team Sunweb / Jessica Allen of Australia and Team Mitchelton-SCOTT / during the 6th Santos Women's Tour Down Under 2020, Stage 2 a 114,9km stage from Murray Bridge to Birdwood 383m / @tourdownunder / #UCIWT / TDU / on January 17, 2020 in Birdwood, Australia. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Coronapandamien fortsætter med at påvirke cykelsporten i stor grad. Senest er de australske World Tour cykelløb, Tour Down Under og Cadel Evans Great Ocean Road Race blevet aflyst. Pandamien vil simpelthen gøre det for svært for holdene at rejse til Australien i januar, hvor løbene skule have været kørt.

“Vi har gjort hvad vi kunne, men desværre var det internationale islæt med mere end 400 personer fra de internationale teams umuligt at løse”, udtaler Hitaf Rasheed, der er direktør i Events South Australia.

Løbene skulle have været afviklet for både kvinder og herrer.