Ny etapesejr til Roglič i Vuelta’en

Ny etapesejr til Roglič i Vuelta’en

Sidste års Vuelta-vinder og nr. to i årets Tour de France, Primož Roglič fra Jumbo-Visma, vandt på onsdagens ottende etape sin anden etapesejr i årets Vuelta a España. Etapen blev kørt fra Logroño og sluttede med en hård stigning til Alto de Moncalvillo.

Slovenieren kørte fra løbets førende rytter, Richard Carapaz fra INEOS Grenadiers, på løbets sidste kilometer, og vandt 13 sekunder på rytteren fra Ecuador. Det er dog fortsat Carapaz, der fører løbet. Nu 13 sekunder foran Roglič.

Irske Dan Martin fra Israel Start-Up og russiske Aleksandr Vlasov blev nr. tre og fire på etapen. Det var Vlasov, der for alvor åbnede cykelløbet på finalestigningen. Jonas Vingegaard fra Jumbo-Visman blev bedste dansker på etapen som nr. 39.

Share