28. oktober 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Rytter fra Ecuador vinder af tolvte Giro-etaoe

Foto Marco Alpozzi/LaPresse 11 ottobre 2020 Italia Sport Ciclismo Giro d'Italia 2020 - edizione 103 - Tappa 9 - Da San Salvo a Roccaraso (Aremogna) (km 208) Nella foto: durante la gara Photo Marco Alpozzi/LaPresse October 11, 2020 Italy Sport Cycling Giro d'Italia 2020 - 103th edition - Stage 9 - from San Salvo to Roccaraso (Aremogna) In the pic: during the race

Jhonatan Manuel Narvaez fra Ecuador og Team Ineos Grenadiers vandt torsdag tolvte etape af Giro d’Italia nr. 103, kørt over 204 km fra Cesenatico til Cesenatico. Dette efter solokørsel ovenpå et angreb fra en udbrydergruppe, hvor danske Jesper Hansen fra Cofidis på et tidspunkt sad med.

Mark Padun (Bahrain – McLaren) og Simon Clarke (EF Pro Cycling) overlevede også udbruddet og blev nr. to og tre.

João Almeida (Deceuninck – Quick-Step) fører fortsat løbet. Danske Jakob Fuglang rykkede en enkelt plads frem til tiendepladsen.

Resultat, 12. etape
1 Jhonatan Manuel Narvaez (Team Ineos Grenadiers)
2 Mark Padun (Bahrain – McLaren) +1.08
3 Simon Clarke (EF Pro Cycling) +6.50

Stillingen
1 João Almeida (Deceuninck – Quick-Step)
2 Wilco Kelderman (Team Sunweb) +0.34
3 Pello Bilbao (Bahrain – McLaren) +0.43