29. oktober 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Syvende etapesejr til Diego Ulissi. Dansk tredjeplads

Foto Gian Mattia D'Alberto/LaPresse 04 ottobre 2020 Italia Sport Ciclismo Giro d'Italia 2020 - edizione 103 - Tappa 2 - Da Alcamo a Agrigento (km 149) Nella foto: ULISSI Diego( ITA )UAE TEAM EMIRATES vincitore di Tappa Photo Gian Mattia D'Alberto/LaPresse October 04, 2020 Italy Sport Cycling Giro d'Italia 2020 - 103th edition - Stage 2 - from Alcamo to Agrigento In the pic: ULISSI Diego( ITA )UAE TEAM EMIRATES winner of the stage

Italienske Diego Ulissi fra UAE Team Emirates sejrede søndag på anden etape af Giro d’Italia nr. 103.

Etapen blev kørt på Sicilien over 149 kilometer fra Alcamo til VM-byen fra 1994, Agrigento. Der blev afsluttet på en mindre stigning, hvor danske Mikkel Honoré blandede sig blandt de store verdensstjerner, og faktisk var tæt på at vinde etapen. Italienske Ulissi vandt foran Peter Sagan fra BORA-hangrohe og Honoré.

Det var syvende etapesejr til Ulissi i Giro d’Italia

Vinder af den indledende enkeltstart, Filippo Ganna fra INEOS Grenadiers, forsvarede sin førertrøje.

Stillingen efter anden etape:
1. Philip Ganna (Ineos-Grenadier) 3:40:27
2. Joao Almeida (Deceuninck-Quick Step) +0.22
3. Geraint Thomas (Ineos-Grenadier) +0.23