Verdensmesteren i den rosa førertrøje

Verdensmesteren i den rosa førertrøje

Danske Mikkel Bjerg fra UAE Emirates Team blev lørdag imponerende nr. tre på den enkeltstart fra Monreale til Palermo over 15.1 km på Sicilien, der indledte Giro d’Italia nr. 103.

Verdensmester i disciplinen, italienske Filippo Ganna fra INEOS Grenadiers, vandt tidskørslen og er dermed i den rosa førertrøje. Nr. to på etapen, portugiske João Almeida fra Deceuninck – Quick Step, var hele 22 sekunder efter dagens vinder.

Blandt klassementrytterne var Geraint Thomas fra INEOS Grenadiers klar bedst med en fjerdeplads, 23 sekunder efter dagens vinder. Danske Jakob Fuglsang fra Astana måtte skuffende nøjes med en placering som nr. 100, hele et minut og 47 sekunder efter Ganna.

Næstbedste dansker på etapen blev Mikkel Honoré fra Deceuninck-Quick Step som nr. 37. Jonas Gregaard blev nr. 125 og Jesper Hansen nr. 143.

Miguel Ángel López fra Astana Pro Team udgik efter et besynderligt styrt.

Share