28. oktober 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Phillipe Gilbert ude af klassikerne

Ardooie - Belgium - wielrennen - cycling - cyclisme - radsport - Philippe Gilbert (Belgium / Team Lotto Soudal) pictured during 16th BinckBank Tour (2.UWT) Stage 1 from Blankenberge > Ardooie (132.1KM) - photo Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2020 © Photo News ! only BELGIUM !

En af vores tids største endagesryttere, Phillipe Gilbert, kommer ikke til at køre de store klassiske endagesløb, der følger i den kommende tid.

Lotto Soudal-rytteren udgik af Tour de France efter et styrt på første etape, og må nu torsdag også trække sig ud af BinckBank Tour med smerter i venstre knæ. Dermed står Flandern Rundt og Paris-Roubaix ikke længere i rytteren kalender.

“Jeg kom hurtigt tilbage på cyklen efter mit styrt den 29. august. Måske startede jeg for hurtigt, men det gik godt og motivationen og moralen var der stadig, og ville virkelig gerne køre”, udtaler Gilbert. “Men smerten kom tilbage, og blev konstant på første etape af BinckBank Tour. Så gik det op for mig at jeg ikke ville kunne være på toppen til Flandern Rundt og Paris-Roubaix”.

Phillipe Gilbert tager retur til sit hjem i Monaco og skal gennemgå et program for at forsøge at blive klar til Vuelta a Espana.