28. oktober 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Tour’ens nr. tre skifter team

WILLUNGA HILL, VICTORIA - JANUARY 20: Richie Porte of Australia and Team Trek-Segafredo celebrates on the podium after winning stage 6 during the 21st Santos Tour Down Under 2019, Stage 6 a 151,5km stage from McLaren Vale to Willunga Hill 374m / TDU / on January 20, 2019 in Willunga Hill, Australia. (Photo by Daniel Kalisz/Getty Images)

Nr. tre i årets Tour de France, australske Richie Porte, skifter næste til Team Ineos Grenadiers, hvor han tidligere har kørt fire år, da teamet hed Team Sky,.

Porte har kørt som kaptajn for BMC og Trek Segafredo de seneste fem år, men vender nu tilbage i en rolle som hjælper på det britiske team.

“Jeg havde fire fantastisk år på teamet og har gode minder. Jeg vurderede mine muligheder og er meget motiveret til at slutte min karriere på dette fantatiske team”, udtaler Richie Porte i forbindelse med skiftet.

Det britiske team har desuden skrevet kontrakter med colombianske Dani Martinez, belgiske Laurens De Plus og britiske Tom Pidcock.