Movistar vandt Tour’ens holdkonkurrence for syvende gang

Movistar vandt Tour’ens holdkonkurrence for syvende gang

Da Tour de France nr. 107 sluttede søndag kunne det spanske Movistar for syvende gang lade sig hylde som vinder af holdkonkurrencen i løbet.

Det var 38. gang at teamet, der tidligere har heddet Reynolds, Banesto, Illes Balears og Caisse d’Espargne. deltog i Tour’en, og ud over sejren i holdkonkurrencen kunne de glæde sig over den samlede femteplads til Enric Mas plus en tolvteplads til superveteran Alejandro Valverde, der kørte sig 13. Tour de France.

“Vi skal være glade for hvad vi har opnået.. Personligt har det ikke været min bedste Tour, men heller ikke den værste. Jeg er trods alt blevet 40. Vi leverede et god stykke arbejde med at vinde holdkonkurrencen og femtepladsen til Enric. Det har været en anderledes Tour på alle måder, og vi skal være tilfredse med at vi er kommet til Paris”, forklarede Alejandro Valverde efter søndagens finale, og pegede på næste søndags VM og Vuelta a Espana som hans kommende mål.

Share