Adam Yates: Ikke sådan jeg ville i gult

Adam Yates: Ikke sådan jeg ville i gult

Britiske Adam Yates, der kører for det australske Mitchelton-SCOTT team, kom efter onsdagens femte etape af Tour de France i løbets gule førertrøje efter at franske Julien Alaphilippe blev tildelt en straf på 20 sekunder for at modtage forplejning på et ulovligt tidspunkt.

“Det var ikke sådan jeg forestille mig, at tage trøjen. Jeg er ikke engang sikker på hvad der skete med Julian”, lød det fra Yates efter at han fået beskeden. “Jeg tror ikke nogen rytter ønsker at tage den gule førertrøje under de omstændigheder. jeg foretrækker at tage den med min ben i stedet for som resultat af en tidsstraf. Jeg fandt også først ud af det efter jeg havde været i bad i bussen”.

Yates fortalte videre, at han havde planlagt at forsøge at tage trøjen på torsdagens etape, der skal køres fra Le Teil til Mont Aigoual og har en hård stigning i finalen.

Tour de France – stillingen efter femte etape:
1. Adam Yates (Mitchelton-SCOTT) 22:28:30
2. Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) +0:03
3. Tadej Pogacar (UAE-Team Emirates) +0:07

Share