Britisk storhold henter britisk profil

Det britiske cykelteam, INEOS Grenadiers, har skrevet en 2-årige kontrakt, startende 1. januar, med Adam Yates. Den 28-årige brite skifter fra australske Mitchelton-Scott, hvor han har kørt siden 2014, og med hvem han skal deltage i Tour de France fra lørdag.

“Som et globalt team med et britisk hjerte passer Adam no-nonsense britiske karakter perfekt ind på vores team”, udtaler team manager Dave Brailsford.

Yates er i sin karriere blandt andet blevet nr. fire i Tour de France 2006.

“At komme til at køre for et britisk team er noget jeg er ekstrem begejstret over. Jeg har se cykelsporten vokse i Storbritannien, og det er en stor mulighed at komme til teamet”, lyder det fra Adam Yates, der i 2015 vandt San Sebastian og i år har vundet UAE Tour.

Share