CCC har udtaget Tour-holdet

CCC har udtaget Tour-holdet

Det polske CCC team har udtaget deres hold til Tour de France, der indledes næste lørdag i Nice. Holdet hovedmål er at gå efter etapesejre, og de stiller med fire ryttere, der tidligere har vundet etaper i løbet. De fire den olympiske mester Greg Van Avermaet, italienske Matteo Trentin, russiske Ilnur Zakarin og tyske Simon Geschke.

Desuden stilles med schweiziske Michael Schär, udbrudsspecialist Alessandro De Marchi og Tour de France debutanterne Jan Hirt og Jonas Koch.

“Det vil blive en Tour som ingen andre med de manglende løb op til. Det giver et ekstra aspekt til de vi forventer bliver et fantastisk løb. Tour de France etapersejre er ikke lette at hente, men vi har udvalgt de otte stærkeste ryttere til at starte i Nice”, udtaler team præsident Jim Ochowicz.

Få overblik over danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.

Share