Wout van Aert vinder af Milano-Sanremo nr. 111

Wout van Aert vinder af Milano-Sanremo nr. 111

25-årige belgiske Wout van Aert fra Team Jumbo-Visma vandt lørdag udgave nr. 111 af Milano-Sanremo. Dette tæt foran sidste års vinder, franske Julian Alaphilippe fra Deceuninck – Quick Step. Alaphilippe angreb på Poggio-stigningen, og van Aert kom lige præcis med.

Det er anden weekend i træk at Van Aert vinder en stor sejr. Sidste weekend var det Strade Bianche.

“Det er utroligt at vinde Milano-Sanremo efter Strade Bianche. På Poggio var jeg på grænsen. Alaphilippe angreb tidligere end jeg forventede og jeg kunne ikke holde han hjul, så jeg måtte jagte ham. Han kørte rigtigt godt. Heldigvis havde jeg lige præcis power nok tilbage til at slå ham. Det er en smuk genstart af sæsonen for mig”, forklarede Van Aert efter sejren.

Spurten om tredjepladsen blev vundet af australske Michael Matthews fra Team Sunweb.

Søren Kragh Andersen fra Team Sunweb blev bedste dansker som nr. 57, mere end tre minutter efter vinderen. Kasper Algreen fra Deceuninck-Quick Step blev nr. 72, Michael Valgren fra NTT Cycling nr. 99 og Magnus Cort fra EF education nr. 101.

Resultat:
1 Wout van Aert (Team Jumbo – Visma) – 305 km i 7h16’09”
2 Julian Alaphilippe (Deceuninck – Quick-Step) s.t.
3 Michael Matthews (Team Sunweb) +0.02

Share