Mads Pedersen dedikerer sejr til Fabio Jacobsen

Mads Pedersen dedikerer sejr til Fabio Jacobsen

Danmarks verdensmester, Mads Pedersen, vandt torsdag anden etape af Polen Rundt. Dette meget overraskende i en massespurt, der normalt ikke er danskerens specialitet. Sejren dedikerede Pedersen med det samme til rytteren, der kom meget alvorligt til skade på første etape af det polske etapeløb.

“For det første vil jeg dedikere sejren til Fabio Jacobsen efter det forfærdelige styrt i går. Han fortjener at komme hurtigt tilbage, til livet og til at cykle”, sagde Mads Pedersen efter sejren. “Vi leverede et godt teamwork i dag. At se hvordan teamet kørte i dag, var imponerende, og det giver lidt ekstra i finalen. Jeg er super glad for denne sejr til teamet, og for at jeg kunne vise denne smukke trøje frem”, uddybede den danske verdensmester.

Mads Pedersen fører nu også Polen Rundt. “Nu vil jeg kæmpe for at beholde førertrøjen imorgen også. Det er en god måde at genstarte sæsonen på”.

Share