Tour-vinder viser storform

Tour-vinder viser storform

Sidste års Tour de France vinder, Egan Bernal, viste mandag, at formen til årets Tour er ved at være på plads.

Team Ineos-rytteren sejrede på tredje etape af La Route d’Occitanie, der var en hård udfordring i Pyrenæerne fra Saint-Gaudens og mål på Col de Beyrède. Det blev i øvrigt også Ineos på andenpladsen ved russiske Pavel Sivakov, der var ti sekunder efter den colombianske vinder, og længe hjalp Bernal. “Pavel var imponerende. Jeg mener han har forbedret han niveau meget siden sidste sæson, og han bliver en vigtig rytter til Tour de France”, udtalte Bernal efter etapen. “Det var godt for vores Tour-gruppe og alt gik perfekt i dag. Vi har ikke kørt meget sammen i år, det er en mærkelig følelse, og vi har brug for tid sammen som gruppe og køre sammen som en gruppe igen”, forklarede Bernal videre.

Chris Froome tabte derimod mere end fem minutter på etapen, hvor bedste dansker blev Niklas Eg fra Trek Segafredo som nr. 26, tre minutter og 28 sekunder efter. Eg er dermed nr. ni i løbets ungdomskonkurrence.

Årets Tour de France indledes den 29. august i Nice.

Husk at den 6. juli udkom den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.

Share