Stortalent samlet vinder i Vuelta a Burgos

Stortalent samlet vinder i Vuelta a Burgos

Det belgiske stortalent, Remco Evenepoel, blot 20 år og 189 dage gammel, blev samlet vinder af det spanske Vuelta a Burgos, der sluttede søndag. Deceuninck – Quick-Step-rytteren overtog førertrøjen efter sejren på tredje etape og forsvarede den til samlet sejr ved blandt andet en tredjeplads på søndagen sidste etape, der blev vundet af colombianske Iván Ramiro Sosa fra Team INEOS.

“Det er en succes, som blev mulig takket være et fantastisk team, som hele tiden var i front og beskytter mig. Det var første gang jeg kørte i Burgos og mit første løb siden februar og alt er gået godt. Tre etapeløb og tre sejre. Det er en perfekt sæson for mig. Nu ser jeg frem til næste weekends Polen Rundt”, udtalte Evenepoel efter sejren.

Share