Femteplads til Fuglsang i italiensk nyklassiker

Femteplads til Fuglsang i italiensk nyklassiker

Sidste år blev han nr. to. I år blev det til en andenplads for danske Jakob Fuglsang fra Astana-teamet i nyklassikeren Strade Bianche i Italien. Fuglsang var længe med til at dominere løbet, men måtte i finalen bøje sig for blandt andre Wout van Aert fra Team Jumbo-Visma, der vandt den 16. udgave af løbet, der blandt andet køres på en række grusveje i Toscana.

Fuglsang var den toneangivende med et angreb med 50 kilometer igen, men manglede det sidste i finalen. van Aert angreb med 12 kilometer igen, og vandt siden 30 sekunder foran italienske Davide Formolo fra UAE-Team Emirates.

Næstbedste dansker blev Michael Valgren fra NTT Pro Cycling som nr. 30. Kun 42 ryttere gennemførte løbet indenfor tidsgrænsen.

Share