31. oktober 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Supertalent vandt bjergetape i Burgos

Supertalentet Remco Evenepoel fra Deceuninck – Quick Step sejrede torsdag på tredje etape af Vuelta a Burgos, der sluttede med en stigning til Picón Blanco. Belgieren sejrede 18 sekunder foran new zealandske George Bennett fra Team Jumbo-Visma. Belgieren satte det afgørende angreb på de øvrige ryttere i frontgruppen med to kilometer til mål. Læmge var det ellers Mitchelton-Scott, der styrede begivenhederne med Esteban Chaves, Jack Haig, Simon Yates og Mikel Nieve som de styrende i favoritgruppen.

Flere af løbets støtte favoritter sluttede i top-10 på etapen. Mikel Landa fra Bahrain-McLaren blev nr. tre, 32 sekunder efter, Esteban Chaves fra Mitchelton-Scott nr. fire yderligere et par sender efter. Sidste års Giro d’Italia vinder Richard Carapaz fra Team INEOS blev nr. syv og Fabio Art fra UAE teamet nr. otte.

Evenepoel fører nu også løbet foran Bennett. Der resterer endnu to etaper.