Colombianer går efter et godt Tour-klassement

Colombianer går efter et godt Tour-klassement

Med Team Ineos (Egan Bernal, Chris Froome og Geraint Thomas) og Jumbo-Visma (Tom Dumoulin, Primož Roglič og Steven Kruijswijk) som de store favoritter og sandsynlige dominerende teams til årets Tour de France, kan colombianske Nairo Quintana, der er skiftet til det mindre franske Arkéa-Samsic team, indtage en outsider-rolle. “Jeg mener ikke jeg er en af topfavoritterne, der er stærkere teams til start, men selvfølgelig vil jeg gå efter et godt klassement”, udtaler den tidligere vinder af  Giro d’Italia and Vuelta a España ifølge France24.

Colombianeren styrtede sidste uge under træning i sit hjemland, men har kun pådraget sig mindre skader. Den største udfordring for Quintana kan dog være hvornår han kan flyve fra Sydamerika til Europa grundet Corona-faren.

Den 29. august indledes Tour de France.

Husk at den 6. juli udkommer den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.

Share