27. november 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

To danskere med i Trek-Segafredos Tour-trup

VICTOR HARBOR, AUSTRALIA - JANUARY 25: Podium / Mads Pedersen of Denmark and Team Trek-Segafredo / Most Combative Rider / Celebration / during the 22nd Santos Tour Down Under 2020, Stage 5 a 149,1km stage from Glenelg to Victor Harbor / TDU / @tourdownunder / #UCIWT / on January 25, 2020 in Victor Harbor, Australia. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Trek-Segafredo teamet har udtaget ni ryttere til en Tour de France trup. De otte kommer med i løbet. Blandt de ni er danskerne Nicklas Eg og Mads Pedersen.

De øvrige er Bauke Mollema, Richie Porte, Jasper Stuyven, Eg, Alex Kirsch, Toms Skujins, Edward Theuns samt Kenny Elissonde.

Tour’en er planlagt til den 29. august til 20. september.

Den 6. juli udkommer den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.