lør. sep 26th, 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Hollænder forlænger med Trek-Segafredo

COMO, ITALY - OCTOBER 12: Arrival / Bauke Mollema of The Netherlands and Team Trek-Segafredo / Celebration / during the 113th Il Lombardia 2019 a 243km race from Bergamo to Como / #ILombardia / @Il_Lombardia / on October 12, 2019 in Como, Italy. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Den hollandske cykelstjerne Bauke Mollema har forlænget sin kontrakt med Trek_segafredo teamet, så den gælder til og med 2022. Den 33-årige Mollema har kørt på WorldTour teamet siden 2015.

Han er noterer for 14 sejre som professionel heriblandt 10 som Trek-Segafredo-rytter. Sidste år vandt han klassikerne Lombardiet Rundt. I 2015 blev det til en etapesejre i Tour de France og i 2016 triumf i San Sebastian. Han er tilbage i 2011 blevet nr. tre samlet i Vuelta a Espana.

“Det var min første prioritet at forlænge med Tre-Segafredo og jeg er taknemlig for at teamet havde de på samme måde”, udtaler Bauke Mollema blandt andet i forbindelse med forlængelsen.