lør. sep 26th, 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Tre italienske cykelklassikere skal køres i august

Foto LaPresse/Fabio Ferrari 04/03/2017 Siena (Italia) Sport Ciclismo Gara ciclistica Strade Bianche 2017. Nella foto: Durante la gara. Photo LaPresse/Fabio Ferrari March 04, 2017 Siena (Italy) Sport Strade Bianche Race 2017 In the pic: during the race.

De tre store endagesløb, arrangeret af RCS Sport’s, der også står bag Giro d’Italia, Strada Bianche, Milano-Sanremo og Lombardiet Rundt, skal alle køres i august, henholdsvis den 1. august, 8. august og 15. august. Desuden skal der køres Milano-Torino den 5. august og Gran Piemonte den 12. august. Dette har RCS Sport bekræftet fredag.

“Vi starter sikkert og organiserer på den bedst mulige måde. Disse datoer er en ny udfordring, det bliver historisk, da de aldrig tidligere har været kørt i denne periode og kan blive et symbol på en ny start for vores land og vores sport”, skriver RCS Sport i en pressemeddelelse.