NordicBet liga-sejre til Kolding, Vendsyssel og Vejle

NordicBet liga-sejre til Kolding, Vendsyssel og Vejle

På Grundlovsdag blev der spillet tre kampe i NordicBet ligaen. Kolding startede fredagen med at besejre ligaens nr. to Viborg FF 3-1 på hjemmebane. Frederik Brandhof bragte ellers Viborg foran efter blot 14 minutters spil. Mathias Høgsholt udlignede kort inden pausen, mens Sebastian Sommer og Jeppe Hansen scorede for hjemmeholdet i anden halvleg.

I Skive lykkedes det for Vendsyssel FF at vinde 3-1. Hjemmeholdet kom foran ved Sebastian Denius efter 19 minutters spil. Wassam Abou Ali udlignede i første halvleg og gjorde det også til 3-1 i kampens sidste minut. Inden havde Bradfor Jamisson gjort det til 2-1.

I Fredericia var der top- og lokalopgør, da Vejle var på plads. Svenske Diego Montiel, der startede kampen på bænken, bragte ligaens nr. et på både 1-0 og 2-0. Sidstnævnte på straffe. Agon Mucolli, der tidligere har spille for Vejle, reducerede efter 63 minutter. Men det endte med sejr til Vejle, der nu fører ligaen med 48 point, hvilket er ti mere end Viborg, der er på andenpladsen. Også Fredericia er på 38 point. Kolding er rykket op på fjerdepladsen med 34 point. Kun et hold rykker op.

Lørdag spiller FC Roskilde mod Fremad Amager og Hvidovre mod FC Nykøbing.

Share