Trek Segafredo skriver kontrakt med 39-årige

Trek Segafredo skriver kontrakt med 39-årige

Trek Segafredo teamet, hvor danskerne Mads Pedersen og Alexander Kamp har kontrakt, har hentet ny rytter. Og han er 39 år. Hollandske Pieter Weening har lavet en aftale med teamet for resten af 2020. Weening har tidligere vundet etaper i både Giro d’Italia og Tour de France, men har indtil videre stået uden kontrakt i 2020. Hollænderen er hentet som erstatning for Matteo Moschetti, der ude med en skade.

“Jeg er glad for denne mulighed, og vil give mig 150 procent i de sidste måneder af året for at hjælpe Trek-Segafredo. Forhåbentlig kan jeg bidrage til at opnå store resultater for teamet, når vi kan køre igen”, udtaler Weening, der har været professionel siden 2004, og i alt har 13 sejre som professionel.

Share