Spansk cykelløb kommer ikke til Holland i 2020

Spansk cykelløb kommer ikke til Holland i 2020

Arrangørerne af Vuelta a España, Unipublic, har onsdag offentliggjort, at årets udgave af det spanske etapeløb ikke kommer til at starte med te etaper i Holland som planlagt. Dette da løbet er blevet rykket grundet coronakrisen.

“Siden vi hørte om ændringerne i UCIs kalender, har vi diskuteret med alle parter for at undersøge om det var muligt at starte i efteråret. Men at rykke de tre etaper blev en for står bro. Eksempelvis har vi ikke den nødvendige infrastruktur til rådighed”, forklarer Martijn van Hulsteijn, der er direktør for den hollandske Vuelta-start.

Oprindeligt skulle årets Vuelta være kørt fra 14. august til 6. september. Nu skal løbet sandsynligvis køres efter VM, der afvikles i slutningen af september.

Unipublic og organisationen  La Vuelta Holanda arbejder nu for evt. at det spanske etapeløb kan starte i Holland i 2022.

Share