Danske cykelløb aflyst

Danske cykelløb aflyst

Arrangørerne af de to danske cykelløb på UCIs kalender, GP Himmerland Rundt og RENT LIV Løbet Skive – har mandag besluttet at aflyse de to løb i 2020 grundet Corona virussen. 
Løbene var berammet til henholdsvis den 2. og 3. maj.

Løbsarrangør Mogens Kristensen oplyser, at på samme tid har det været en let og en svær beslutning at tage.

“Det var en let beslutning i forhold til folkesundheden, der altid kommer i første række. Det var en svær beslutning at aflyse helt, da vi måske godt kunne få andre løbsdatoer i  denne helt specielle situation. Men der er mange ting, der skal tages højde for ved den slags arrangementer. Det gælder lige fra holdenes løbsprogrammer til stor hotelkapacitet”, udtaler Mogens Kristensen

Arrangørerne satser på at løbene igen finder sted i 2021, men det kræver, at der også vil være sponsoropbakning til den tid. Dette vil nok igen være afhængig af, hvordan erhvervslivet kommer gennem den kommende tid.

Share