Tysk sejr på første etape af Paris-Nice

Tysk sejr på første etape af Paris-Nice

Tre danskere sad med fremme i en gruppe, der blot mistede 15 sekunder til dagens vinder, tyske Maximilian Schachmann fra BORA – hansgrohe. Både Kasper Asgreen fra Deceuninck – Quick Step, Søren Kragh Andersen fra Team Sunweb og Mads Wurtz Schmidt fra Israel Start Up Nation er dermed fortsat med i klassementet i det franske etapeløb, der skal køres over i alt otte etaper.

Julian Alaphilippe fra Deceuninck – Quick Step og Tiesj Benoot fra Team Sunweb var længe afsted kun de to, men fik i selve finalen selskab af dagens vinder og dagens nr. to, Dylan Teuns fra Bahrain – McLaren. Benoot blev nr. tre og Alaphilippe blev nr. fire.

29 ryttere endte indenfor de 15 sekunder af vinderen. Michael Valgren, Michael Mørkøv og Mads Pedersen tabte tid på etapen.

Share