man. sep 28th, 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Vinderen havde aldrig kørt på stigning før

Willunga Hill - Australia - wielrennen - cycling - cyclisme - radsport - Matthew Holmes (GBR / Team Lotto Soudal) pictured during Santos Tour Down Under for Elite men (2 UWT) Stage 6 from McLaren Vale to Willunga Hill (151.5KM) - Photo: Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2020 © Photo News ! only BELGIUM !

Nærmest sensationelt lykkedes det for britiske Matthew Holmes at vinde søndagens kongeetape i Tour Down Under. En etape der havde mål på det berømte Willunga Hill og altså blev afsluttet med en hård stigning.

Holmes kører sit første år på Lotto Soudal og World Touren. Tidligere har han kørt seks år på et britisk continental team. Briten fortalte desuden efterfølgende at han ikke tidligere har kørt på stigninger. “Jeg har aldrig rigtigt kørt på en stigning. Jeg har været i Storbritannien i de sidste seks år, hvilket ikke er en dårlig ting. Dette var min anden finale på en stigning i denne uge, og det ser ud til at passe mig”, forklarede Holmes, der er 26 år, efterfølgende og opfordrede World Tour teamene til at kigge nærmere på den lokale britiske løbsserie.

Riche Porte fra Trek Segafredo blev samlet vinder af Tour Down Under 2020.