Dobbelt Europamester i pointløb med i DBCs 3-dagesløb til februar

Dobbelt Europamester i pointløb med i DBCs 3-dagesløb til februar

Danmarks største og ældste cykelklub, DBC, har indgået en aftale med den dobbelte europamesteren i pointløb, polske Wojciech Pszczolarski, om deltagelse i DBCs 3-dagesløb den 7. til 9. februar.

28-årige Pszczolarski har de seneste år været blandt de dominerende på de internationale cykelbaner. Han er blevet europamester i pointløb i både 2015 og 2018. To titler han vandt foran henholdsvis franske Benjamin Thomas og belgiske Kenny De Ketele. Pszczolarski er også noteret for et U23 europamesterskab i pointløb tilbage i 2012, en lang række polske mesterskaber i diverse discipliner, og er også kørt på podiet i flere World Cup afdelinger i parløb. Også som 6-dagesrytter har Pszczolarski opnået flere gode placeringer. Heriblandt en fjerdeplads i København samt femtepladser i Berlin og i London

Det er endnu en verdensklasserytter, der deltager i DBCs 3-dagesløb den 7. til 9. februar. Verdensmesteren i pointløb, hollandske Jan-Willem van Schip, er også til start i løbet.

Share