Deceuninck – Quick-Step henter sprinter Sam Bennett

Deceuninck – Quick-Step henter sprinter Sam Bennett

Det er nu officielt, at det belgiske storhold Deceuninck – Quick-Step har skrevet kontrakt med den irske sprinter Sam Bennett, der skifter fra Bora-Hangrohe på en 2-årig kontrakt. Med Bennett skifter også lead-out man Shane Archbold til teamet. Deceuninck – Quick-Step har til den kommende sæson mistet Elia Viviani, der er skiftet til franske Cofidis, og det ofte var styret af danske Michael Mørkøv i spurterne i 2019. Mørkøv har fortsat kontrakt på teamet.

29-årige Bennett er født i Belgien, men opvokset i Carrick-on-Suir i Irland, hvor også legendariske Sean Kelly er fra. Han blev professionel i 2014 og er allerede noteret for 42 sejre. Blandt sejrene er to etaper i årets Vuelta a Espana og tre i sidste års Giro d’Italia

Share