Italiensk sejr i Londons 6-dagesløb

Italiensk sejr i Londons 6-dagesløb

Italienerne  Simone Consonni/Elia Viviani sejrede i 2019-udgaven af Londons 6-dagesløb, der sluttede søndag aften. Løbet blev afgjort i fem pointspurter på søndagens afsluttende finalejagt over en time.

Italienerne sejrede foran de lokale Mark Cavendish/Owain Doull og hollænderne Yoeri Havis/Wim Stroeringa. De tre par på podiet endte med henholdsvis 498, 486 og 470 point. Tyskerne Theo Reinhardt/Max Beyer blev nr. fire, også på omgangshøjde og med 417 point.

Det blev dansk sjetteplads ved Marc Hester og Oliver Wulff Frederiksen, der endte to omgange tilbage.

Marc Hester har kørt over 100 6-dagesløb. For Oliver Wulff Frederiksen var det 6-dagesløb nr. tre Alle kørt i 2019. I Bremen blev han nr. elleve med tyske Max Beyer og i København nr. to med Michael Mørkøv. Det var altså første gang Hester og Wulff Frederiksen kørte sammen ved et 6-dagesløb

Det var femte udgave af de nye 6-dagesløb i London, hvor der siden 2015 har været kørt i den olympiske velodrom fra 2012.

Vil du vide mere om 6-dagesløb kan du med fordel købe bogen 6-dagesløb.

Share