Dansk cykelprofil forlænger kontrakten

Dansk cykelprofil forlænger kontrakten

Danske Christopher Juul-Jensen har forlænget sin kontrakt med Mitchelton-Scott teamet, så den gælder til og med 2021.

“De seneste fire år har været så gode, som jeg forventede det. De har levet op til alle forventinger, og det er et team som jeg virkelig kan lide at være på, både når det gælder personalet og i forbindelse med den sportslige side”, udtaler Juul-Jensen.

Den nu 30-årige dansker skiftede efter 2015 til det australske team, der den gang hed Orica-BikeExchange. I 2012 blev han professionel på Team Saxo Bank-Tinkoff. Karreriens største triumf er sejren i Post Danmark Rundt 2015. I 2018 vandt Juul-Jensen en etape i Schweiz Rundt. I 2019 har Juul-Jensen både kørt Giro d’Italia og Tour de France.

Share