Danmark starter som ottende nation

Danmark starter som ottende nation

Danmark starter som ottende nation kl. 14:18 ved søndagen VM i team relay ved cykel-VM i Yorkshire.

Elleve nationer deltager.

Et UCI World Cycling Centre team indleder fra kl. 13:20 og Holland, der er europamestre, starter sidst kl. 15:04.

Der køres med to hold af tre ryttere for henholdsvis herrer og kvinder på en 14 km rundstrækning. Når herrerytter nr. to passerer målstregen må kvinderne starte, og det er tiden i mål for kvinde nr. to, der tæller. Se mere om reglerne for den nye disciplin i nedenstående film.

Danmark stiller med stiller med Pernille Mathisen (Team Sunweb), Julie Leth (Bigla Pro Cycling), Emma Norsgaard (Bigla Pro Cycling), Martin Toft Madsen (BHS–Almeborg Bornholm), Christoffer Lisson (BHS–Almeborg Bornholm) og Julius Johansen (coloQuick Cycling). 

Share