F.C. København har solgt Peter Ankersen

F.C. København har solgt Peter Ankersen

F.C. København har solgt Peter Ankersen til den italienske Serie A klub, Genoa C.F.C, som han skifter til med øjeblikkelig virkning.

Takker af efter fire år i klubben
28-årige Peter Ankersen kom til FCK fra østrigske Red Bull Salzburg i sommeren 2015 og har siden spillet 175 kampe i den hvide trøje, hvor han også har vundet tre danske mesterskaber og to pokaltitler, mens han har spillet et Champions League-gruppespil samt to Europa League gruppespil:

”Peter har været en fantastisk dygtig spiller for os, og han kan være meget stolt af det aftryk, han har sat i klubben gennem sine præstationer. I sin første tid her, skulle han lige vænne sig til vores måde at spille på, men siden er han vokset som spiller og menneske og han har været et skoleeksempel på, hvordan en FCK-back skal spille,” siger FCK.manager Ståle Solbakken.

”Det er svært at sige farvel, synes jeg. Jeg har været ufatteligt glad for min tid her og det har været fire rigtigt, rigtigt gode år for mig personligt tre år med stor succes og et enkelt mindre succesfuldt, men det år var også med til at skabe bund for ny udvikling og en god sidste sæson. Det er vedmodigt for mig at sige farvel,” siger Peter Ankersen.

Share