18-årige nigerianske midtbanetalent til Fremad Amager

18-årige nigerianske midtbanetalent til Fremad Amager

Fremad Amager har købt det 18-årige nigerianske midtbanetalent, Emmanuel David.

David kommer fra det nigerianske akademi, Ikon Football Academy, der er placeret i byen Kaduna. Han har været i Amagerklubben til prøvetræning henover de sidste par uger, og har nu landet en aftale med Øens hold.

Fremad har i forvejen to nigerianske spillere i, Sammy og Sodiq, der allerede har taget spilleren under deres vinger.

Den 18-årige midtbanespiller er købt ind til fremtiden, og skal nu bruge det første stykke tid på at tilpasse sig det danske, og integrere sig som en del af truppen. Han begynder engelskundervisningen allerede fra starten af næste uge, og kommer på et sprog-hold med nogle af sine udenlandske holdkammerater

“Det er kæmpestort for mig. Jeg gik helt i stå, da jeg fik præsenteret kontrakten foran mig. Alt hvad jeg har kæmpet for, er endelig en realitet, og jeg kan nu kalde mig professionel fodboldspiller. Efter at have været her i et par uger, er jeg stolt over at have indgået en aftale med Fremad. Det er en helt anden virkelighed for mig, i forhold til hvad jeg er vant til. Selvom jeg har prøvetrænet i et par uger, starter det først for alvor nu”, udtaler Emmanuel David.

Share