lør. sep 26th, 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Jasper Stuyven vinder af Deutschland Tour

ERFURT, GERMANY - SEPTEMBER 01: Podium / Sonny Colbrelli of Italy and Team Bahrain - Merida / Jasper Stuyven of Belgium and Team Trek-Segafredo Red Leader Jersey / Yves Lampaert of Belgium and Team Deceuninck - Quick-Step / Celebration / Trophy / during the 34th Deutschland Tour 2019, Stage 4 a 159,9km stage from Eisenach to Erfurt / @DeineTour / #DeutschlandTour / on September 01, 2019 in Erfurt, Germany. (Photo by Bas Czerwinski/Getty Images)

Efter en stærk indsats af hans danske holdkammerat Mads Pedersen kunne belgiske Jasper Stuyven fra Trek-Segafredo søndag sikre sig den samlede sejr i Deutschland Tour. Søndagens fjerde etape blev vundet af italienske Sonny Colbrelli fra Bahrain Merida teamet.

Bedste dansker i klassementet blev Jonas Vingegaard fra Team Jumbo-Visma som nr. ni.