FC St. Pauli nu alene i spidsen

FC St. Pauli nu alene i spidsen

FC St. Pauli, kendt for at være et sted, hvor politiske holdninger er vigtige, er efter elleve kampe alene i spidsen af den tyske Anden Bundesliga. I weekenden blev det til sejr hjemme på Millerntor Stadion, foran 29.125 tilskuere, på 2-1 over Karsruher SC. Udeholdet bragte sig ellers foran i slutningen af første halvleg ved Igor Matanovic. Men i anden halvlegs slutfasen scorede først Johannes Eggestein i det 80 minut og siden Philipp Treu i overtiden. Dermed er Hamburg-klubben på 23 point. Fortuna Düsseldorf og St. Paulis rivaler fra Hamburger SV har begge 21 point.

Vidste du at danskerne Frank Arnesen og Søren Lerby i 1975 var tæt på at skifte fra Fremad Amager til St. Pauli, men i stedet valgte hollandske Ajax Amsterdam.

Share