Stadig stor spænding i NordicBet ligaen

Stadig stor spænding i NordicBet ligaen

Efter 27 spillerunder er der stadig stor spænding om rigtig mange ting i Danmarks næstbedste fodboldrække, NordicBet liga. Og det er måske her du kan få de bedste fodbold odds, og vise at du har forstand på dansk fodbold. NordicBet ligaen er garanti for underholdende fodboldkampe, for stor fight, og et sted, hvor du fortsat kan opleve ægte dansk fodboldkultur.

NordicBet ligaen

Dansk fodbolds 1. division eller NordicBet ligaen, som den hedder via ligaens sponsor består af til hold, der i første omgang møder hinanden to gange. Derefter deles ligaen i et opryknings- og et nedrykningsspil, hvor seks klubber igen møder hinanden to gang. I alt skal hver klub spille 33 kampe. To klubber rykker op i Superligaen og to klubber rykker ned i 2. division.

Tæt i toppen

Som bekendt er NordicBet ligaen altså opdelt i et oprykning- og nedrykningsspil. Begge steder er der fortsat spænding. Lyngby, der sidste sæson rykkede ned fra Superliga’en er øverst i tabellen med 53 point efter en sejr 2-1 lørdag over FC Helsingør via en scoring langt inde i overtiden af Emil Nielsen. Nr. to i ligaen er AC Horsens, ligeledes nedrykkere, der i weekenden besejrede sæsonens overraskelse, Hvidovre IF 1-0 på udebane. Horsens har ligeledes 53 point. Lige udenfor oprykningsstregen er netop FC Helsingør med 51 point. I den kommende runde skal netop AC Horsens og Lyngby mødes, mens FC Helsingør skal op imod FC Fredericia på hjemmebane. Helt uden for chance for oprykning er Nykøbing FC, der blot er noteret for 28 point. Også FC Fredericia med 47 point får svært ved at gøre sig gældende i kampen om de to oprykningspladser.

Stor spænding om nedrykningen

I kampen om at undgå de to nedrykningspladser fik københavnerne fra Fremad Amager lidt luft, da det fredag lykkedes at slå de direkte rivaler Esbjerg fB på en meget velbesøgt hjemmebane, mere end 2400 personer, på den københavns ø. Amager-holdet er lige over nedrykningsstregen med 26 point. Esbjerg fB har 23 point, mens Jammerbugt FC søndag tabte 3-0 til HB Køge og er sidst med 22 point. Lige over Fremad Amager ligger Vendsyssel FF med 28 point. I den kommende weekend skal Fremad ude møde Hobro, Esbjerg skal på udebane møde HB Køge og Vendsyssel og Jammerbugt tørner sammen. Forholdsvis sikre på ikke at rykke ned er HB Køge med 34 point og en førsteplads i nedrykningsspillet. Nr. to i nedrykningsspillet er Hobro med 31 point.

Slutter den 28. maj

NordicBetligaen afslutter denne sæson den 28. maj, hvor blandt andre Fremad Amager og Vensyssel, Esbjerg FC og Jammerbugt samt AC Horsens og Hvidovre og Lyngby og Fredericia og skal dyste i direkte opgør.

Share